Hallå-hviin

Besøg

Det er efterhånden lang tid siden, vi sidst har haft gæster.

Overraskende nok, så er der ingen, der virker interesserede i at besøge os fra april til oktober.

Det er som om vores familie og vennekreds i det kolde nord ikke er synderligt pjattede efter at komme ned og svede igennem sammen med os i 45+ graders varme?

Om man forstår det…

Der findes ellers ikke noget federe end at være våd igennem flere lag af tøj for herefter at blive taget til fange i et air-conditioneret hus eller et isafkølet shoppingcenter.

Men nu sker det!

Ombord på EK 152 fra Kastrup sidder der lige nu en Farmor og Farfar og skåler i champagne, mens de venter spændt på at lande i Dubai for at se, hvad all the fuzz is about.

Vi har talt ned i en stiv måned nu.fullsizerender Og vi har lagt planer efter både børn og voksnes hoveder.

For Farmor og Farfar må for alt i verden ikke gå glip af noget som helst, nu hvor de langt om længe skal opleve vores hjem, liv og verden her i Ørkenstaten.

Det betyder alverden at få besøg af venner og familie i “nye” omgivelser.

For det fremmer den gensidige forståelse og referenceramme, når vi alle kender og har set de samme steder – og når man skaber fælles oplevelser og gode minder sammen.img_2813Pigerne stryger direkte ind i krea-skufferne her til aften, da vi kommer hjem fra legeaftale med de snygga svenska kompisar.

Der bliver klippet snefnug.img_2815Og skrevet velkomsthilsner.img_2810Man kan fornemme inderligheden i Cille, som nærmest smelter ned i Farmors seng ved siden af sin tegning.

Bagefter finder hun chokolade frem og lægger et stykke på hver hovedpude. Sådan gør man jo på de finere hoteller.img_2811Da Martin kommer ind ad døren, viser han pigerne, at lige nu flyver Farmor og Farfar henover Slovakiet.img_2812Alle sejl er sat til.

Det bliver SÅ godt, det her!

Og om knapt 3 timer skal Svigermor og Svigerfar få verdens største krammer, før de bliver smidt på hovedet i seng.

For klokken 6-nul-dut vil der med stor sandsynlighed stå 2 troldebørn – friske som havørne – klar til at kilde dem under fødderne.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hallå-hviin