Frihed!

Ventepositionen

Ahhhh.

Kan I fornemme det?

Lige præcis.

Jeg bliver simpelthen et bedre menneske for hvert træk, skub, niv, hiv og strøg, der bevæger sig henover anspændte nakkemuskler, skuldre, hovedbund og arme.IMG_0707Det her er en venteposition lige efter mit hoved.

Og åbenbart en morsom en af slagsen, hvis man da spørger Martin, som vælger at forevige det.

Han skulle nødig grine.

Vi har lige tilbragt halvanden time med at girlfriend’e henover mani-pedi og voks. Men det har jeg trods alt ikke fotodokumenteret. Og han fravalgte at få lakeret neglene, selvom jeg fandt den sødeste candyfloss pink….

Vi er ikke de eneste i familien, som er i venteposition.

Pigerne står i omvendt positur i sofaen konstant i disse dage.IMG_0705De hænger også i gardiner. Klatrer på vægge. Hiver. Løber. Hinker.

De står på hovedet. Gemmer sig i dynerne. Kilder. Ler. Skændes. Hyler.

Jo tættere vi kommer på afrejsen, jo sværere er det at udholde varmen og dens begrænsende effekt på livet i en Ørkenstat.

Hold kæft, hvor vil vi bare UD. Udenfor. Uden for en dør. Tak.

Vi har ellers gjort hvad vi kunne for at holde troldebørnene beskæftigede, mens jeg har afsluttet arbejdet på skolen.

Mandag-tirsdag-onsdag har vi afholdt hjemme-Summer Camps med venner i et forsøg på at afværge, at børnene skulle ende helt iPad-ificerede.

Mandag hos Jessica.IMG_0663Tirsdag hos René.IMG_0666Onsdag hos yours truly.IMG_0683IMG_0685IMG_0690Det er gået over al forventning og har været et super alternativ til at blive passet i en ‘rigtig’ Summer Camp på skolen eller andetsteds.IMG_0691IMG_0693Det har ihvertfald været med til at give dagene et positivt indhold – for Cille har virkelig talt ned til Danmark lige siden hun fik sommerferie.IMG_0706Torsdag står ifølge Cille på pakning af kufferter.

Fredag er rejsedag.

Lørdag er vi i Danmark og det er tid til at have fun.

Simple as that.

Og nu er vi klar.

Med pæne negle og uden strittende hobbit-hår på upassende steder.

Klokken 4.45 går DK-alarmen og jeg kan garantere for, at det bliver uendeligt let at få vækket pigerne og trukket dem i tøjet.

Vi glæder os. Helt vildt.

Til gensyn i morgen i Danmark.

Hej sålænge!

 

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frihed!