Skynd dig...

Fest og hoste

Det kan ikke starte meget bedre.

Der er sushi og rødvin ad libitum.IMG_0202Martin er endelig kommet hjem fra Tyskland og der bliver uddelt spontan-krammere under hele middagen.IMG_0204Feststemningen fortsætter fredag formiddag, hvor pigerne skriver kort, pakker gaver ind og gør sig klar til fødselsdagsfest hos Alex.FullSizeRenderIMG_0210Nogenlunde samme ekstatiske ansigtsudtryk har jeg, da jeg vinker farvel til Martin og pigerne, som skal i trampolinland.

For jeg har pludselig et par timer for mig selv.

Til at gå i fitness og til at tage et langt bad.

Herefter har jeg intet mindre end 6 timers megahyggeligt samvær i Danish Business Women Dubai, som holder “tak-for-i-år-på-gensyn-og-god-sommer”-fredagsbrunch.

60 spændende, engagerede, festlige, danske damer under ét tag.

Det summer af begejstring, snak og latter.

Der bliver delt erfaringer, oplevelser, tips og tricks ud mellem ligesindede.

Der bliver drukket glas efter glas af kølig hvidvin, mens vi sample’r det peruvianske køkken i restauranten “The Garden”JW Marriott Marquis Dubai.

Der er bare feel-good over hele linjen.

Lørdag morgen fortsætter feel-good-fornemmelsen for Cille. Hun vinder over drengene til svømmeundervisningen – og dét passer hende ret godt.IMG_0239Men Mille har til gengæld fået besøg af sin gamle ven, slimhosten. Han kommer forbi hver eneste gang, hun rager en ellers så tilforladelig forkølelse til sig. Der er der absolut INGEN feel-good-stemning over.

Hun har sovet elendigt.

Og efter at have kastet slim op direkte ned i mine åbne hænder et par gange, tager jeg hende med til lægen, som kan tjekke for halsinfektion og lytte på hendes brystkasse og lunger.IMG_0224Lægen konstaterer en halsinfektion og giver Mille et par stickers som kompensation for de lede vatpinde, der skulle helt ned for at hilse på drøblen. Jeg får til gengæld et par recepter som kompensation for en nat med et stakkels, hostende barn, som har vækket os hver 3. time med gråd og tænders gnidsel.

Hun går ud som et lys efter at have fået maske med astmamedicin.IMG_0226Og i mens hun sover fredeligt i et par timer – endelig uden hoste – fester hendes klassekammerater med deres søde lærere.IMG_0232IMG_0261Jeg bliver så ærgerlig over, at Mille går glip af den fine årsafslutnings-klassefest, at jeg trøstekøber et eller andet udefinerbart formbart legeskum, som hun kan underholde sig med – nu hvor hun er midlertidigt hjemmegående.IMG_0234IMG_0237IMG_0238Det er ret lækkert at lege med. Også for store legebørn.IMG_0235Og Mille tager sig endnu en hjemmedag i dag.

Med Farmand, popcorn og LEGO Friends på repeat.IMG_0262Her sidder de og knaser med hinanden i nattøj og med morgenhår.

Midt i Martins kuffertpakkeri, fordi han – surprise! – er på vej til Tyskland her til eftermiddag…IMG_0264Skynd dig at virke, kære antibiotika, det har jeg brug for!

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skynd dig...