Mor-tid

Hul

Der er hul igennem.

Mit hjerte.

Det bliver bare aldrig nemt at tage afsked.

Og den synkende fornemmelse kommer til mig, som jeg står dér og betragter Martins bil køre hen ad den stille villavej.

Det er tidlig morgen og min hånd vinker et automatiseret farvel, mens mit indre råber “Bliiiiiv, Mooooaaaar”.IMG_3165 Beherskelse er den eneste reelle og hensigtsmæssige løsning. Om lidt vågner to trunter, der ikke har behov for at se deres Mor opløst i tristesse.

Så jeg går langsomt ind igen.

Tilbage står de blomster, som min Mor har købt til mig.IMG_3166Tilbage står minderne om 8 dejlige dage med leg og gode oplevelser.IMG_3163IMG_3111Tilbage står mindet om trygt og rart hverdagsliv med Mormor, som putter Cille, bader Mille og klarer indkøbene sammen med mig.IMG_3114Og når nu vi på forhånd ved, at afsked aldrig er let, så beslutter vi os for at holde en lille fest på den sidste af Mormors feriedage.

Denne gang i form af en Friday Brunch.

Vi stopper troldebørn i tylkjoler.IMG_3117Og tager til overdådig buffet i restauranten Al BahouMövenpick Ibn Battuta.IMG_3118Der er alt, hvad hjertet og maven kan begære.

Sushi, sashimi og friskrørt tartar.IMG_3119Seafood galore….IMG_3123Og “Little Italy” med stenovnsbagte pizzaer, pastaretter, gode oste – og endda lidt italiensk svin.

Det er første gang, jeg oplever svinekød i en Dubai-restaurant. “Bacon”, pølser og den slags plejer altid at være lavet af oksekød, kalkun eller kylling.IMG_3153Der er også hundredevis af portionsanrettede delikatesser – foruden en decideret opvisning i indiske, britiske, arabiske og thailandske klassikere i individuelle cooking stations.IMG_3120Den kinesiske afdeling med peking-and og dampende dim sum er altså heller ikke til at kimse ad.IMG_3121Og fordi der er tale om en familievenlig Friday Brunch, er der endda den fineste børnebuffet i et separat rum, hvor de også viser tegnefilm.IMG_3125Børnene elsker det hele – maden, ansigtsmalingen og underholdningen.IMG_3151IMG_3136IMG_3130IMG_3141IMG_3158De voksne klager sig bestemt heller ikke – omend bevægelserne bliver langsommere, som brunch’en skrider frem og maverne fyldes til bristepunktet.IMG_3150Man må tage det sure med det søde. Og det søde i brunch’en er et overflødighedshorn af kager, pandekager, is, flydende chokolade, frisk frugt og petit fours. IMG_3155Det er godt, at der er over 3 timer til at fordøje indtryk og delikatesser, før vi dejser om i pool’en ved solnedgang.IMG_3164The struggle is real, I’m telling you.

Godt, at der ikke er så lang tid til sommerferien i Danmark.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor-tid