Regnskabschefen på slap line

34 eller 43

Happy Birthday to you,

You live in a zoo,

You smell like a monkey,

And you look like one, too

Sådan skråler Den Lille-Store Skolepige.

Halvkvalt af latter.

Lige op i hendes Fars forbløffede ansigt.

Han havde nok forventet en lidt mere royal modtagelse end den, der ventede ham igår, hvor han fyldte år?IMG_2699Pigerne har dækket bord, pyntet med flag og gjort klar til eftermiddagshygge, da han kommer hjem fra arbejde. De er oppe i det helt høje gear af ren og skær begejstring.

Sammen danner de velkomstkomité uden for huset, hvorefter de løber ham i møde og klatrer ind i bilen, da han triller nedad villavejen. IMG_2700Forleden sidder vi i et møde, hvor en person henvender sig til Martin:

“So – how old are you?”

Hvortil Martin svarer – uden at tøve et sekund: “I’m 34 years old”.

Det flyver så naturligt ud af ham, at jeg er tilbøjelig til at tro, at der er tale om et freudian slip snarere end den klassiske ombytning af tal mellem dansk og engelsk.

Kronologisk alder er noget mærkeligt noget. Og Martin føler sig tydeligvis mere som en 34-årig end en 43-årig.

Det er i virkeligheden også helt ligegyldigt.

Han er en fantastisk Far, et bundhæderligt menneske og den skønneste bedste halvdel for mig. Uanset alder.IMG_2702Pigerne har glædet sig helt vildt til at fejre hans fødselsdag.

De er inde i en fase, hvor mærkedage er det bedste i hele verden.

Op til Martins fødselsdag har de produceret kort, gaver og overraskelser i ét væk.

Malerier.

Et porcelænsmalet kaffekrus.

Finurlige lykønskningskort og tegninger.

Alt sammen hjemmelavet, fordi de nægter kategorisk shopping. (Her slægter de tydeligvis hverken Moren, Fasteren eller Farmoren på. De kan ret godt li’ den slags).IMG_2703Pigerne har dog været med til at udvælge islagkage til ham, som vi serverer sammen med en stak pandekager.

Bare for lige at sikre os, at sukkerkvalmegrænsen er inden for overskuelig rækkevidde.IMG_2704IMG_2706Martin drikker kaffe af sit fine nye krus og åbner gaverne, som vi ikke nåede klokken-alt-for-tidligt-om-morgenen.

Og da to trunter er konverteret til Snorkefrøkener, drøner vi til “Monday Bangkok Night Market” på Westin Dubai Mina Seyahi.IMG_2715Der er curries, stir fry, fried rice, nudler, supper og friske salater ad libitum.IMG_2713IMG_2720Tilsæt frisk lime-mynte juice og en smuk thai-danserinde, som optræder diskret på en lille interimistisk scene.IMG_2718Fødselsdags-manden får endda (endnu) en kage og en pæn fødselsdagssang, der ikke handler om stinkende aber.IMG_2727En fødselsdag er bare federe, når den falder i en weekend. Men når nu den falder en mandag, så skulle jeg mene, at det kom pigerne og jeg ret godt fra.

Der var islagkage, pandekager og krydret thaimad.

Der var kys, kram og personlige gaver.

Hvad mere kan en Regnskabschef ønske sig?IMG_2726

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

2 kommentarer

 • Ser ud til at have været en dejlig dag/aften! Spurgte du ham hvorfor han svarede 34???
  Hvem passer tøserne når I nu ikke har hushjælp mere??
  Knus til alle Jer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moriudlandet

   Hej Dorthe,
   Jeg spurgte ikke videre ind til det med de 34 – tror virkelig at det var en af de der ting, der bare ryger ud af munden på én 😀 Så min søde mand føler sig helt tydeligvis som en 34-årig 🙂
   Vi har fået en rigtig sød og dejlig husholderske her for nogle måneder siden, så det gør jo date nights osv. en hel del lettere 🙂
   Mange kram fra Tine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regnskabschefen på slap line