Forældre-lektier

Det kræver en svensker og en dansker

…at beslutte sig for at forcere noget så gennemgribende voldsomt som regndråber fra en grå himmel. I en Ørkenstat. Som kun opererer med høj sol. Alt andet er næsten livsfarligt.

Men vi gør det.

Med børnehaveklasse-bjørnen Barnaby som det tredje hjul i rygsækken.IMG_2108Min svenske veninde drøner afsted i sin voldsomme Volvo her til morgen med paraplyer og badetøj i bagagerummet.

Hun har foreslået, at vi tager i det nye legeområde The Journey, som ligger ved Kite Beach.IMG_2125Her står Mille med sin søde ven Vincent, Susannes søn, som er både nabo og klassekammerat.

Vi ankommer kl. 9, hvor The Journey åbner – og er vitterligt de eneste i over en time.

For det drypper.

Med noget vådt fra himlen.

Tilsyneladende angstfremkaldende for alle andre end en svensker og en dansker med barnligt påhæng.IMG_2122Børnene er nu yderst tilfredse med kombinationen af paraplyer og badetøj.

For her er overhovedet ikke koldt.IMG_2123De løber rundt i haven, der byder på små vandhuller, hyggelige gemmesteder og masser af klatre-balance-udfordringer.IMG_2120The Journey er en vaskeægte sjældenhed i Dubai. En oase midt i plastic-fantastic-land.IMG_2117Tilnærmelsesvis en æstetisk perle, hvor både store og små kan nyde et par timer i grønne omgivelser.

Roligt. Naturligt. Fredfyldt.

Så langt fra neonskilte, alt-for-høj musik og irriterende højttalerkald, som ellers plejer at være de faste følgesvende, når børn skal “underholdes” i Dubai.IMG_2118Efter et par timer trisser vi ud for at finde frokost i Town Centre Jumeirah.

Barnaby og Mille falder i dyb søvn på vejen hjem. De har feber her til aften.IMG_2152Men selvom fridagen ender med feber hos stammens yngste medlemmer, har vi haft en rigtig dejlig dag med leg.

Og med de sødeste gæster, Lene og Birthe.IMG_2155IMG_2157IMG_2099

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forældre-lektier