Hul igennem!

Happy Valentine’s Day!

Det kan da kun blive en god dag, når den starter sådan her!IMG_1311Med tre skønne piger, der går mod børnehaveklassen hånd i hånd.

På Valentins Dag.

Kærlighedens Dag.

Eller Venskabets Dag, som den officielt kaldes på Dubai International Academy. For man er vel politisk korrekt og überforsigtig med at støde nogen på manchetterne?

Jeg mener – tænk, hvis nogle af de unge mennesker skulle finde på noget så anstødeligt som et kærestebrev eller en buket røde roser i dagens anledning!

Faktisk er Valentins Dag forbudt i mange (islamistiske) lande – herunder Saudi Arabien, Iran, Pakistan og Indonesien.

http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/31382332/valentines-day-countries-that-dont-love-february-romance

Dagen fejres så absolut i De Forenede Arabiske Emirater.

Ikke at vi snaver hinanden i gulvet offentligt, men supermarkederne svømmer over i bløde bamser, røde roser, hjerteformede balloner og chokoladeæsker. Der er I Love You’s på hver en hyldemeter og her til aften var køen (af mandlige kunder) hos blomsterhandleren lang.

I Milles klasse har børnene fejret Valentins Dag med at skrive en sød besked til hver af deres 3 lærere, som efterfølgende er blevet klistret på en plakat og hængt op midt i lokalet.IMG_1339Overskudsmødrene havde også brugt en eftermiddag på at pynte klasseværelset op, således at der var balloner og hjerter, når børnene mødte op på ugens første skoledag.IMG_1340IMG_1341IMG_1342Vi har selv fejret Valentins Dag i weekenden. Det er alt andet lidt lettere end at skulle forsøge at nå det på en hverdag.

Martin kommer hjem med nuttede bamser, kort og hjerteformede chokolader til pigerne.IMG_1347IMG_1352Og jeg er så heldig, at han ikke har glemt mig.IMG_1348Pigerne har heller ikke glemt os. Der er en tegning lørdag morgen fra hver af Jordbærhjelmene til Regnskabschefens kontor – og en fin æske til Mors dimser fra Cille.IMG_1354Cille og jeg bager også en lækker chokoladekage fyldt af den reneste kærlighed til eftermiddagskaffen.IMG_1362Og hvad med mig – har jeg da helt glemt Martin på Valentins Dag?

Næh!

Her til aften er jeg såmænd vandret hele vejen om i naboghettoen for at hente hans rensetøj.

Tæller det?IMG_1396

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hul igennem!