Jeg flytter

Hul igennem!

Hej med dig!

Så lykkedes det sgu’!

Der er hul igennem hele vejen fra Ørkenstaten!

Og det er jeg kisteglad for!

Mit beduintelt er nu rykket ind på den kollektive teltplads – og jeg kan hermed skrive mit første blogindlæg på Bloggers Delight.

Egentlig burde jeg nok vente til i morgen, når jeg ikke længere har tømmermænd og er trættere end et alderdomshjem?boern-i-koekkenet4-1Men den lune vinterluft, som strømmer ind ad havedøren, og lyden af cikaderne i aftenmørket lokker mig væk fra idéen om søvn.

Her er så dejlig fredeligt og svalt på denne tid af døgnet.

Martins betænksomme servering af reparations-cola hjælper også gevaldigt på energiniveauet.

Så med Regnskabschefen rumsterende i baggrunden og to Snorkefrøkener på førstesalen, går jeg igang med at kigge mig omkring i mit nye univers.

Jeg åbner virtuelle skabe og skuffer. Udfylder felter. Leder efter mine ting på de nye, fremmede hylder. Finder fem fejl. Og overvejer mit næste skridt.

Jeg skal lige vænne mig til det her.

Sådan er det hver eneste gang, jeg skal prøve noget nyt.

Det er angstfremkaldende.

For ‘omstillingsparat’ er ikke mit navn.IMG_1350Godt, at jeg har dét her beroligende selskab i forandringsprocessen.IMG_1349Det viser sig dog hurtigt, at jeg er så kedeligt selskab, at Bob-katten lige må tage sin en lur fra det hele.IMG_1353Måske skulle jeg joine ham?

God weekend!

2 kommentarer

  • Margit

    Hej. Jeg har læst din blog i et stykke tid og elsker at læse om både de små hverdagsting, udflugter osv.
    Dog er jeg ikke sikker på jeg bliver ved med at følge din blog, da den nye platform simpelthen har for mange reklamer der hele tiden fylder blinker og er rigtig irriterende.
    Tjener du penge på reklamerne? Hvis ikke ville jeg da opfordre dig til at forsøge at få dem minimeret kraftigt.
    Vh. Margit

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Moriudlandet

      Kære Margit,

      Jeg forstår dig til fulde – det blinker og bimler derudaf – præcist som når man læser ekstrabladet online eller andre gratis-sider…

      Men – jeg har valgt at lægge mig ind på denne platform for at tjene en skilling på mit skriveri – og for at nå ud til et større publikum, da jeg drømmer om at skrive endnu mere end jeg gør nu 🙂

      Jeg kan anbefale dig at downloade Adblock til den browser, som du anvender, når du er på internettet. Så slipper du for alle reklamer, uanset om du er på Bloggers Delight eller en hvilken som helst anden website.

      Du finder Adblock ved at google det – og så vælge at downloade programmet til den browser, som du bruger på din computer.

      Håber på din forståelse 🙂

      Mange hilsner fra bimlende Mor i Udlandet 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg flytter