Skidt timing

41

Forleden kom jeg sådan til at grine, da jeg zappede igennem hotellets mange arabiske TV-kanaler og fandt en LIVE rapportering fra et kamel-væddeløb i Abu Dhabi.

photo 4Det her er altså bare en anden og ny verden for mig. Meget eksotisk. Jeg faldt helt i staver over hvor imponerende hurtigt, sådan en kamelfætter kan løbe.

Og torsdag aften tog Martin os med i et supermarked, der solgte noget så spændende som GRISEBASSE i alle varianter. I et lille, tilstødende lokale kunne alle med hang til bacon, flæskesvær, leverpostej og pølser trisse ind og få stillet lysterne.

photo 3

Vi kom ud med pølser og bacon. Klar til fødselsdagsmorgenmad! (Hr. Kaalund mener, at mængden af bacon, jeg serverer, er direkte proportionel med min kærlighed til ham.)

photo 2-3Fødselaren hører intet af vores forberedelser her til morgen. Han sover dybt og roligt.

photo 2Og vi pakker gaverne fint ind og påklistrer Doc McStuffins-klistermærker, fordi vi har glemt at købe tape.

photo 1-3

photo 4-3

photo 5-2

Cille har skrevet fødselsdagskortet og på konvolutten står der: “41 years + sunglasses fra Cecilie”. Det betyder, at Farmanden (også) må vælge et par solbriller i gave fra os.

photo 3-3

photo 2-2

photo 1-2

Efter morgenmaden tager vi ind for at se Martins nye arbejdsplads. Det har Cille udtrykt ønske om.

photo 4-1

photo 1

Pigerne er vilde med at tale i telefon og skrive på tastatur. Vand-køleren er også en hel begivenhed i sig selv.

Da Mille begynder at stirre sultent på kontor-planternes muld, bevæger vi os mod udgangen. Nu har vi nået grænsen for, hvor civiliserede 2 små trunter kan opføre sig.

Senere spiser vi lækker frokost på The Lakes Club, hvor pigerne kan lege på en legeplads i skyggen, mens vi slapper af.

Efter et par timers leg i 33 graders varme, ser Snorkefrøkenerne hurtigt sådan her ud på bagsædet:

photo 3-1

photo 5

Efter bilturen køler vi ned i swimmingpool’en.

Martin savner at lege med pigerne i vandet, så han vil rigtig gerne i pool’en med dem i weekenderne, når han endelig har chancen. Han kan se – uge for uge – hvordan Cille bliver bedre til at svømme.

Efter aftensmaden får vi den fine fødselsdagskage, som hotellet har stillet til Martin, mens vi har været ude. Ret heldigt, at de har gjort det – for jeg kan ikke bage kage i vores lejlighedskøkken.

photo 1-1

Pigerne går i kage-sukkerchok og danser vild godnatdans med Farmanden.

photo 2-1

En stille og rolig, afslappet og hyggelig 41 års fødselsdag er ved vejs ende.

Fødselaren er ikke verdensmester i at være centrum for opstandelse, så vi har faktisk ikke gjort tingene ret meget anderledes, end en hvilket som helst anden weekenddag. Måske lige bortset fra at vække ham med sang og gaver i sengen?og bacon til morgenmad.

Nu sidder den 41-årige med arbejdscomputeren fremme. Bestyrelsesmødet i går efterlod ikke tid til at lave alle de andre opgaver. Et bestyrelsesmøde, der i øvrigt foregik på arabisk størstedelen af tiden. Martin følte sig slet, slet ikke hægtet af i den forbindelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skidt timing