Hvor længe har I været her?

The Courtyard

Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg tidligere har skrevet om The Courtyard i det støvede industriområde Al Quoz her på bloggen. Der er helt sikkert billeder på Instagram fra tidligere besøg – for stedet og hele området er oh-so-instagrammable, som man si’r på godt dansk.I det hele taget er Al Quoz et up-and-coming-område – og har været det i al den tid, vi har boet i Dubai.

Det er her, det chikke og artzy område Alserkal Avenue ligger med sine kunstgallerier, udstillinger og installationer, interessante foredrag, rustikke studios og arbejdende værksteder, som altid er et besøg værd.

http://alserkalavenue.ae/en/index.php

Det er også her, der hoppes, leges og klatres i store fabrikshaller, som er omdannet til indendørs legelande (the likes of Bounce og Flip Out), som sørger for, at trængte mødre overlever de varmeste måneder på året med unger, der ellers ville kravle i gardinerne derhjemme.

Det er så absolut et område, jeg vil anbefale dig at besøge, hvis du er turist eller ny i Ørkenstaten, for det viser en helt anden, nede-på-jorden-vinkel af Dubai, som du ville finde i Europa i f.x. Berlin eller Madrid.

Men i dag er det nu ikke fordi vi leger turister i egen by, Mille og jeg, der holder eftermiddagshof på Cassette.Vi er her, fordi Cille har et brændende ønske om at gå til drama.

Og byens ældste improv-, comedy- og teaterskole ligger tilfældigvis i The Courtyard.Der er lige så hyggeligt og rart indendøre i teatret, som der ser ud til udefra.Så må vi se, hvad den unge Drama Queen synes om dramaklassen for tweens.

Jeg ville ihvertfald ikke have noget imod at have The Courtyard som fast søndags-hang-out efter skole ☕😁

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor længe har I været her?