Sidste dag i trediverne

Fyrre, Følsom og Farverig

Jeg forsøger at skabe mit eget og mere passende take på den gamle kommentar om at være “Fyrre, Fed og Færdig”, nu hvor jeg har taget mit første, spæde skridt ind i 40’erne.

I mit tilfælde tror jeg, at “Fyrre, Følsom og Farverig” dækker bedre.

Samtlige følelser har ihvertfald været uden på nattrøjen helt fra starten af mit nye årti, som begynder med fødselsdagssang klokken meget tidligt. Lige midt i min uskyldige skønhedssøvn.

Pigerne og Martin har købt gaver, pyntet op og lavet fine kort til mig.Mormor har transporteret en gigant-gave med i sin kuffert fra Danmark og stået op for at bage lige efter mit ønske.

Vandbakkelse til morgenmad. Fordi jeg kan.Vi er nemlig på et yderst begrænset morgenmadsindtag, fordi eftermiddagen står på én af Dubai’s mest notoriske Friday Brunches – Bubbalicious – på hotellet Westin Dubai Mina Seyahi.Vi har aldrig prøvet Bubbalicious Friday Brunch før – men det tager os kun et øjeblik, før vi forstår, at dét her er noget helt særligt. Ikke kun på grund af det vanvittige, delikate, dekadente, luksuriøse, overdådige udbud af mad fra alle verdenskøkkener. Men også fordi stemningen er helt i top med live-orkester, der spiller supergodt, russiske rulleskøjteartister, asiatiske akrobater og andre festlige indslag undervejs.

Foruden dén underholdning, vi selv står for omkring bordet med orn’lige vandmeloner og den slags classy acts.Og når sprutten går indenbords, forstanden ryger overbords og 40-årskrisen banker på, så er det helt perfekt, at brunchen også byder på en klinik, hvor en russisk sygeplejerske med flot uniform og lange stænger i netstrømper kan make you feel better, som man si’r.Jeg får det ihvertfald straks bedre under kyndig assistance af både min private, danske sygeplejerske og den russiske roulette.Festens mandlige gæster er også enormt hjælpsomme, nu hvor min gamle krop har brug for alle de antioxidanter og cellefornyende superfoods, den kan komme i nærheden af. Dr. Krabbe insisterer ihvertfald på, at hans hvedegræs er særligt sundt – og jeg er naturligvis madmodig, når det kommer til grønne urter, østers og foie gras. (PS: Jeg kan stadig ikke fordrage østers og foie gras – hvedegræsset går an. PPS: Hvad sker der lige for de der ruflede øjenlåg? Ser jeg virkelig sådan ud?!)

Jeg nyder min fødselsdagsfest i fulde drag. Den er farverig, hyggelig og glad – og helt uformel, som jeg havde ønsket mig. Vi er kun “de allernærmeste” i Dubai-flokken – og det hele ender med, at vi tager hjem til øl og pizza med børnene, der allerede leger sammen.

At min Mor er kommet herned for at være med til fejringen, gør kun det hele bedre. Hun er min wing-woman i livet.Det var Martin, der insisterede på, at min fødselsdag skulle fejres. Og Lulu bakkede ham op.

Og det var mig, der var vægelsindet og ubeslutsom, fordi jeg ikke havde lyst eller overskud til at holde en stor fest i Danmark, men hvad skulle jeg så?

Friday Brunch er svaret på alle livets store spørgsmål. Det har jeg efterhånden indset. Og har man – som jeg havde i år – fødselsdag på en fredag, så er det ganske enkelt meant to be.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste dag i trediverne