A Mighty Girl

Snip, Snap, Snude – nu er historien ude….

Det er torsdag i en fjern og varm Ørkenstat.

Torsdag er vores fredag.

Og i dag, hvor vi måske i virkeligheden burde drikke gravøl, bliver det kun til et enkelt glas hvidvin, fordi jeg kan mærke, hvordan ganske få dråber rister min trætte, overgearede hjerne, der trænger til fred og ro.

Det er ikke fordi jeg skal beklage mig. At have travlt er kun en god ting. Der bliver virkelig ryddet op i skolen, hér før vi skal pakke alting ned; der er afholdt skole-hjem-samtaler; de sidste læse- og staveprøver er gennemført; jeg skriver report cards på livet løs og forbereder lektioner til den allersidste uge i skoleåret 2017/18.

Men i dag er den besynderligste dag.

For Martin, især.

Det er hans sidste dag i det arabiske verdensfirma turned German, og han har i den seneste uge holdt afskedsfrokoster og haft et rend af mennesker på sit kontor, som gerne vil sige farvel til Mr. Martin. Mennesker, som han har delt de sidste 4 år med. Nogle gange på bølgelængde og andre gange ude på dybt vand. Og netop når bølgerne går højt, stimler folk sammen og skaber det stærkeste fællesskab. Det er sådan ét, Martin og en masse andre nu forlader. En arbejds-familie på nippet til at splittes i atomer, fordi firmaet går fra at være et hovedkontor til et begrænset regionskontor.

Men gravøl drikker vi alligevel ikke. For selvom det er tungt, og der er blevet tørret en hel del våde øjne på kontoret i de seneste dage, så kom afslutningen jo ikke som en overraskelse, men snarere som konsekvensen af en beslutning og en ny aftale, der blev indgået for et år siden.

Nu står vi så her – og siger “snip, snap, snude, nu er historien ude”, mens vi sender håbefulde røgsignaler ud i universet med inderlige ønsker om at der “tip, tap, tønde, snart er en ny (job)historie, der kan begynde”.

Og Mille har – som familiens garant for den gode stemning – sørget for en lille trøstegave til sin Far i dagens anledning. En stress-bold til hjemmekontoret. Fundet på værelset og pakket sirligt ind af Maricel.Men før hjemmekontoret sættes op, er der en sommerferie i Danmark, der venter lige ude i horisonten.

Jeg kan nærmest dufte den…sommeren i Danmark…sammen med alle de dejlige mennesker, vi holder så meget af.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

2 kommentarer

 • Mette

  Vi glæder os så meget til feriesjov og ballade sammen med jer og kold rosé i haven 🎉 og lur mig om der ikke snart er en ny jobhistorie der skal skrives 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moriudlandet

   Vi glæder os mindst lige så meget. Pigerne spørger dagligt til A og J 🙂
   Jeg håber, at du får ret i at der ikke er alt for længe til en ny historie kan begynde.
   Vi ses lige om lidt!!! Glæder mig vildt!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Mighty Girl