Hudkræft

Halvvejs

…mod de 90, er han nu.

Jeg er very funny.

Knapt så morsomt er det, at Martin må fejre sin 45-års fødselsdag med at slumre, fordi det har gjort megaondt hele natten på grund af gårsdagens operation i hovedbunden.img_3160Men vi vækker ham med morgensang og gaver i sengen, sådan som vi plejer at gøre.

Pigerne har på egen hånd filmet sig selv i to enormt søde videoer til ham, om hvorfor han er verdens bedste far. Mille har endda lavet sin egen tatovering med I ♥ DAD på venstre hånd.

Og jeg har fundet et lykønskningskort, der er så rammende, at det nærmer sig det tragikomiske.img_3154De to unge damer har også været en tur i Gold & Diamond Park for at få lavet små pegefingeraftryk, der er blevet overført med laser til et par fine manchetknapper, som han kan bruge på arbejde.img_3169Og efter en hurtig kop morgenkaffe overlader vi Farmanden til fred og ro i et par timer. Han ser ud som om han trænger til det.

Hans flinke medarbejdere sender flotte blomsterarrangementer med fødselsdagskort og ønsker om god bedring. Det er rørende at se, hvordan de altid tænker på ham.img_3164img_3165Og om eftermiddagen stabler Martin sig på benene ved hjælp af et par Panodiler, så han kan være med til at hente pigerne i skolen og vælge kager til kaffen.img_3171Lige så stille går det fremad.

Nu vil vi bare gerne ha’ et positivt biopsisvar i næste uge, tak.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

2 kommentarer

 • Stort tillykke med ham – og god bedring også.
  Elsker pigernes gave – genial ide med de manchet knapper. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moriudlandet

   Tak, Marie!
   Jeg syntes også selv, at manchetknap-ideen var go’ – og heldigvis syntes fødselaren det også.
   KH. Tine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudkræft