Maldiverne

Mere Maldiverne

Men hvad foretager man sig så, når man er strandet på en atol midt i Det Indiske Ocean?

Dør af kedsomhed eller ensomhed?img_2755Man starter ihvertfald allerførst med at iføre sig ø-uniformen, så man ligner alle de andre, der også er strandede: Badetøj.img_2617Så lægger man sig i en hængekøje og lader timerne løbe som sand igennem fingre, mens man læser mange gode bøger.8c1917d1-fbe3-4ab5-a219-e2ec1a399932Senere rejser man sig fra hængekøjen for at strække benene og øve balancen på et paddle board.img_2844Man kan også udvide ens horisont ved at hilse på de nærmeste naboer – med røven i vandskorpen, som man si’r.img_2856Og så er det nærmest altid tid til eftermiddagsdrinks på familiens første all-inclusive-ferie. Halleluja!img_2619Og så skal der jo leges lidt i poolen, selvfølgelig.img_2727Sejles i havkajakker og pedaleres i vandcykler.img_2730Men pludselig ændrer alting sig.

Børnene gider ikke længere være sammen med deres gamle forældre.

De vil hen i Kids’ Club for at lege med eremitkrebs og lave sjove aktiviteter sammen med alle de andre børn og klubbens fantastiske team af entusiatiske, unge kvinder.img_2866Og hvad gør man så?

Nu er det ikke længere kun en problematik omkring dét, at være strandet på en (ganske civiliseret) øde ø.

Nu er der tilstødt endnu en udfordring: At de to gamle mennesker har fået frie hænder.

Frie hænder, der vandrer derhen, hvor de lyster i bløde himmelsenge.

Frie hænder der mødes i kærlige sammenfletninger

Frie munde, der mødes i kys og bagefter løber over af alle de ting, vi tænker på.

Frie fødder, der vandrer veltilfredse afsted i det lysende hvide koralsand.img_2797Det er simpelthen så dejligt at tilbringe tid sammen på denne her måde.

Uden skyggen af dårlig samvittighed, fordi børnene selv har valgt, at de hellere vil lege med de andre børn.img_2809img_2811Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår vi sidst har haft så god tid til hinanden. Det er helt fantastisk.

Og ind i mellem insisterer vi på, at Bandit-Børnene skal være sammen med deres kedelige Mor og Far. Så surmuler de en smule i en havegynge.img_2756Men overgiver sig hurtigt, når vi begynder at fodre store rokker med lunser af tunfisk. img_2778Der er ganske enkelt kun gode ting at sige om Atmosphere Kanifushi.

Så det gør jeg.

Resortet tilbyder en perfekt balance mellem sjove aktiviteter i naturen for store og små – og ren afslapning. Villaerne er komfortable, elegante og hyggelige – og det udendørs badeværelse er et hit hos alle i familien.

Kids’ Club og All-Inclusive kunne lyde som vaskeægte charter-turist-fælder, men vi er så positivt overraskede over, hvor fantastisk veltillavet maden er – og hvor vilde børnene er med klubbens aktiviteter. Drinks-kortet er stort og der bliver heller ikke fedtet med vinkortet.img_2788img_2793Value for money, fristes jeg næsten til at sige om resortet. Men godt ord igen – dét bliver Maldiverne vist aldrig sådan for alvor. Der skal betales ved Kasse 1 for denne her slags oplevelser.

Og før vi ved af det, er der gået 6 dage og vores navne står på listen til vandflyet. Mille proklamerer højlydt, at hun vil blive i 100 dage, men kreditkortet bedyrer, at nu skal vi altså hjem.img_2873So long, Maldiverne. Du brænder dig fast på min nethinde og indprenter dig for evigt i mit hjerte.img_2732

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maldiverne