Skattesvindleren og Den Sødeste Rødhårede

Fra den ene rødhårede til den anden

Ed Sheeran lever 110% op til forventningerne i Dubai, som er hans sidste spillested før en længere pause. (Han er vist tilbage på tur til marts).

Fra første øjeblik flyder der ren og inderlig energi fra den ene rødhårede til den anden. img_9638img_9647Ed går på scenen præcist kl. 22; han leverer et forrygende én-mands-show med et enkelt indslag på keyboard af hans medrejsende tømrer, som har vist sig at være en udmærket pianist – og det er virkelig hyggeligt med små kommentarer, fortællinger og opfordringer til at give sig hen undervejs, som om vi sidder bænket langs pubbens fish-and-chips-klistrede borde under en intimkoncert i Framlingham, Suffolk.

Men dét gør vi ikke.

Vi står midt i en sandkasse in the middle of nowhere med en cola og en flaske vand, fordi koncertstedet ikke har licens til at udskænke alkohol.img_9625

Og dét er i virkeligheden den eneste anke mod koncerten: At Ed Sheerans musik ikke nydes med en kølig fadøl i hånden. Det kalder hele stemningen og oplevelsen på.

Men det er ikke Ed’s skyld. Han leverer en ærlig og energiladet eksplosion af lyd og farver hele vejen igennem.

Men altgodt har som bekendt en ende – og efter to timers sing-along vader vi ud til vores ventende taxa.img_9656En lille, diskret Cadillac-limousine.

Som Fru M skal have ros for at have skaffet. Tak ♥img_9634Det er i øvrigt ikke kun de voksne, der hygger sig i limo’en. Børnene hopper omkring og har en fest.

Og lige så hårdt den 8-årige Cille fester, lige så hårdt går hun i klinkerne efter en natmadsbuffet bestående af fruit loops med mælk og pizza.img_9657Næste morgen vågner jeg op til denne besked på mit natbord.img_9658Der står “Why didn’t you take me”.

Mille står henover mig med et forurettet blik, der nærmest skyder bebrejdelser ind i mine søvndrukne øjne.

Hun insisterer på, at jeg svarer hende skriftligt, så jeg tumler ind på hendes værelse og leverer følgende salut:

“Because you had to be 8 years old to go”. 

Hvilket naturligvis er en Mummy-løgn.

Én af den slags, som bare flyder ud af mig, når det bliver for svært at skulle forklare hele sammenhængen til en 5-årig.

Og det var godt, at hun ikke kom med til koncerten. Det tog f.eks. 3 stive timer at køre derud i limo’en, fordi trafikken var helt skør. Og hun ville ikke have haft chancen for at se scenen uden at sidde i vores arme eller på vores skuldre – og dét er dælme tungt.

Men min dårlige samvittighed og skyldfølelse er hun verdensmester i at pirke til.

Så dagen står i Milles tegn.

Hun udbeder sig leg i poolen. Og det får hun. Naturligvis.img_9662Efterfulgt af isvafler til frokost.

Og popcorn og film på sofaen.

Alt for Mille idag.

I et håbefuldt forsøg på at opnå tilgivelse.

Hvem kan også stå for denne her rødhårede, rokketands-havfrue, der blev efterladt derhjemme hos Maricel?img_9660Ikke mig, ihvertfald.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skattesvindleren og Den Sødeste Rødhårede