Ud af Dubai

Mandags-blå

Det er i sandhed blevet mandag.

Og jeg er helt blå.

Ikke af kulde – for her er behagelige 30 graders varme.

Men sådan indeni.

I hjertet.

For Farmor og Farfar er forduftet til Det Våde, Kolde Nord.

Lige så pludseligt som de kom til De Varme Lande.

Tilbage ligger et par søde afskedsbreve til pigerne.img_9560Og nu føles huset temmelig tomt oven på 10 dage med fællesskab, gode grin og en perlerække af dejlige oplevelser.img_9366img_9469At undvære bedsteforældrene i det daglige er noget af det sværeste ved at bo i udlandet.

Især fordi vi er så heldige, at have dén slags bedsteforældre – på begge sider af familierne – som er hands-on og gerne vil lege, hjælpe, passe børnebørn og deltage i vores liv.img_9425Denne gang blev der endda mulighed for lidt civiliseret voksentid i den gamle bydel.img_9390Og tid til en morfar-eller-to undervejs, når man som Farfar blev mættet af indtryk og oplevelser.img_9507Der var afslappende Svigermor-Svigerdatter-bonding på den lokale skønhedssalon.img_9419Og de stolte bedsteforældre fik rig mulighed for at se pigerne i deres hverdag.

Som hér, hvor Cille og skolekoret sang for til åbningen af julemarkedet, som (nok så islam-politisk korrekt) kaldes for Winter Souq.img_9494-1Og hér, hvor pigerne skulle til golf med Farmor og Farfar som beundrende tilskuere.img_9426Og jeg tog mig selv i at småtude, da jeg betragtede Farmor, som betragtede pigernes svømmeundervisning.img_9369For Farmor ville gerne være med hver eneste gang, der er svømmeundervisning. Eller golf. Eller kor. Eller afhentning på skolen. Eller weekendhygge. Eller karbad. Eller lektielæsning. Eller eftermiddagskaffe.

Og dét er for fedt.

At have flere hold bedsteforældre, som gerne vil det hele sammen med os.img_9542Heldigvis er der kun en måned til at Farmor igen kan fjolle, diskutere, småskændes, grine, kramme og lege med pigerne.

Næste gang bliver det afgjort ikke i en pool.img_9511Det bliver snarere noget med flyverdragter, vanter, huer og støvler i et koldt vinter-Danmark.

Men hva’ gør det?

Så længe vi er sammen ♥

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

5 kommentarer

 • Marianne

  Så dejligt at læse om de fælles familieoplevelser. Og se Sussies strålende øjne, da hun en uge for turen fortalte, de skulle afsted .💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moriudlandet

   Vi havde 10 skønne, skønne dage, Marianne. Er sikker på, at de snart kommer igen! Men først kommer vi hjem til jul!
   Mange hilsner fra Tine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie

  Åh Tine hvor er det rigtigt ..❤️ Nu glæder vi os til om 4 uger ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moriudlandet

   Nu er der kun 1 sølle uge tilbage! Vi ses lige om lidt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moriudlandet

   Jubiiiii – vi tæller godt nok ned her i huset!
   Knus fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud af Dubai