Hallo, Vin!

Huse

Weekenden er over os i Ørkenstaten.

Og det er den vist også over Danmark nu?

Så skål og rigtig god fredag, folkens!img_9250Vores weekend er tilmed en forlænget én af slagsen.

Jeg klager virkelig ikke.

Der er hvidvin i glasset.

Og solnedgang over Black Palace Beach, hvor vandet er lige så lunt og behageligt som den milde havbrise i disse dage.img_9223November er ubetinget vidunderlig i Dubai.

Vi er som kåde køer, der langt om længe kommer ud på friskt, grønt forårsgræs.

I vores tilfælde er det dog ikke efter en våd og kold vinter, men derimod efter en udmattende og overophedet sommer.img_9240Børnene stornyder at komme på legepladsen igen uden at blive gennemblødte af sved og helt dårlige efter 5 minutter.

De spiser is og snacks på et picnictæppe, mens jeg ligger og ser op i den lysende blå himmel, hvor fugle flyver omkring og kvidrer.

Det er ren idyl.

Og hvor er det fedt, at vi kan hygge os i parker med picnic og udeleg i de næste godt og vel 6 måneder.img_9247 Dét kommer jeg i tanke om – og bliver lige overrasket, begejstret og taknemmelig – hver eneste gang, vi skifter fra sommerens ulidelige hede til det skønneste efterårs- og vintervejr. Det er næsten som om jeg ikke tør tro på, at alting bliver godt igen efter 6 måneder med sved på de mest utænkelige steder 24/7.

Og her til eftermiddag spurter børnene rundt på løbehjul mellem små, søde huse i Mushrif Park uden for Mirdif i det nordvestlige Dubai.img_9239img_9233img_9235Det er den fineste, lokale park, hvor fantasien virkelig kan udfolde sig.

Jeg kan varmt anbefale at besøge Mushrif Park, hvis man har 2-10-årige børn med på tur.img_9237img_9238Pigerne løber omkring og vurderer, hvilke af husene, der er deres favoritter, og de aftaler straks hvem, der bor hvor og hvorfor.

Jeg ville have gjort det samme med min egen søster, hvis vi havde haft vores gang i sådan en skøn park dengang. Og når jeg nu tænker over det, så har vi jo gjort præcist det samme i Mini-Byen i Varde og i Arnbjerg Anlægget, som er en fin, dansk pendant til denne her arabiske park.

Vi er nu ikke de eneste, der har huse for øje.

Maricel tænker også kun på hus i disse dage.

Hun har nemligt bestilt materialerne hjem til taglægning.

Her er bygningsarbejdere ved at rustbeskytte de store jernbjælker, der skal være den bærende konstruktion i taget på hendes kommende hjem på Filippinerne.img_9182Taget skal lægges før regnsæsonen indtræffer, så det indvendige af huset ikke risikerer at stå under vand og tage skade.img_9181Det er så spændende for Maricel – og for hele familien.

Og heldigvis er der ikke så længe til, at hun ved selvsyn kan inspicere sit husbyggeri og gense sin 10-årige søn, sin mand og hele sin familie.img_9183For inden vi ved af det, så står julen for døren og Maricel bliver genforenet med sine kære – præcist ligesom vi selv bliver det.

Men først vil vi nyde november og det skønne vejr…én ting ad gangen…

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hallo, Vin!