Du ringer, vi bringer

Over and out

Én af de mest åbenlyse fordele ved lærerjobbet er ferierne.

For det er bestemt ikke lønnen, skal jeg hilse at sige fra en Ørkenstat…

I dag er pigerne og jeg således gået på 10 ugers fælles sommerferie. Det er jo i sandhed en fantastisk mulighed og gave, at jeg kan holde fri samtidig med – og lige så længe – som pigerne.img_6961Det er ikke helt gået op for mig endnu, hvor fedt, det egentlig er – men mon ikke det kommer til mig, når vi fejrer feriens start med iftarbuffet i aften?

Jeg glæder mig og faster i dagens anledning, så jeg rigtig kan værdsætte aftensmåltidet.

Cille har fået sagt pænt farvel til Ms. Sara, som hun har været rigtig glad for at have som klasselærer i Year 3.img_6956fullsizerender-1Mille har til gengæld nikket et afmålt farvel til sin Miss Louise. Mille er ikke kramme-typen, medmindre man bliver særligt godkendt og accepteret af madammen, men så får man virkelig også verdens bedste krammere.

Miss Louise må tage til takke med et lyserødt hjerte i et kort.img_6870KG2-barnet har nu en velfortjent sommerpause fra skolebænken, før det for alvor bliver alvor til september. Det bliver godt til Mille med udendørsleg og fuldstændig frihed til at være 5-årig for en stund. For selvom hun klarer skolen så fint, føler jeg stadig at børnene er små til at skulle modtage instruktion og mundtlige forklaringer så mange timer dagligt.

Her på falderebet modtager jeg også de officielle billeder af Mille, der står – pavestolt – med sit certifikat og Mr. Tim, Primary School’s rektor.img_9439Jeg glæder mig til at øve mig i at lave absolut ingenting. Det burde jeg kunne nå at blive ret god til, hvis jeg har hele 10 uger at øve mig i?

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ringer, vi bringer