Nedtælling til Ramadanen

På glatis

Én af weekendens absolutte højdepunkter er fejring af fineste A, der fylder 8 år. img_6077Festen bliver holdt på Hyatt Regency-hotellet i Bur Dubai, som på helt selvfølgelig, nonchalant Dubai-manér har en skøjtebane, man kan fornøje sig på.

Naturligvis.

For hvad er mere perfekt end vinterlig nedkøling midt i en overophedet ørken?img_6062Cille har skøjteløb friskt i erindringen fra Lalandia i påsken, og hun slipper ret hurtigt pingvin-støtten.

Og Mille er ikke sen til at erklære, at det der ice-skating, dét kan hun ihvertfald også. img_6066Det er ikke for ingenting, at hun vitterligt er min Virkelighedens Pippi.36150d4f31ee31c42336425b823938c5Efter kort tid slipper Mille pingvin-støtten og lader Skøjteprinsen holde hendes hænder, mens hun er på glatis.img_6054Et øjeblik senere reduceres håndholderi’et til en enkelt hånd.img_6072“Og mig selv?”, sagde hunden.

Tja.

Jeg blev såmænd på de slukørede, tørskoede tilskuerpladser, hvorfra jeg kunne tage billeder.

Der er for meget glatis i mit indre i disse dage.

Not-so-much på det ydre, fysiske plan.

Men hvis jeg skal dømme efter antallet af anmodninger fra ivrige piger om at komme afsted igen, så kan det ikke vare længe, før jeg ser mig selv med ubeskriveligt bævrende knæ på en skøjtebane i en Ørkenstat.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nedtælling til Ramadanen