Far i Udlandet og Kundeservice Connie

Konfirmander og fødselarer

Ih – en weekend, vi har haft!

Den starter med popcorn og filmhygge i sofaen.img_5823Herefter følger fejring af smukke konfirmander og søde fødselarer, som fylder mig helt med glæde og taknemmelighed over at være lige dér – i så gode menneskers selskab.

Martins fødselsdag blev desværre fejet lidt af vejen, fordi den faldt på en arbejdsdag og fordi der skulle pakkes til påskeferien i Danmark, så fredag tager vi seriøs revanche og fejrer ham og Hr. M (der også er blevet et år yngre) med en lille, uskyldig jordbær-marcipan-tærte.img_5835Hun er en energitæt og tung trunte at sætte til livs – og var det ikke for de oppebærende bobler i mit glas, ville jeg nok været sunket til bunds i poolen.

Vi fortsætter ufortrødent senere med ditto energitætte og tunge dinosaur-steaks.img_5837Full-on Brødrene Price, kører vi. Det er smørret og fedtet, der gør ‘et.

Og vi kan jo altid bede om syndernes forladelse i morgen?

Lige bortset fra at der er fuldt hus i kirken lørdag, så jeg ikke har dén mulighed.

Der er nemlig tale om noget af en helligdag både i kristen og muslimsk forstand.

For muslimerne er det helligdagen Al Isra Wal Mi’raj, der markerer dén nat, hvor Profeten Muhammed drog ud på en fysisk og åndelig rejse, hvor Gud påbød ham at udbrede og indføre 5 daglige bønner til hans ære og ihukommelse.

I forhold til kristendommen, er dagen særlig, fordi intet mindre end 30 unge skandinavere vælger at blive konfirmeret her i De Forenede Arabiske Emirater – fordelt på to steder: Den Danske Ambassade i Abu Dhabi og Sømandskirken i Dubai.

Prøv lige at se de smukke, unge mennesker!

img_5877

Og vi er så uendeligt heldige at få lov til at være med til at fejre to af de fine konfirmander ved et stemningsfuldt arrangement, afholdt af Hr. og Fru K.

Her er vi i gårdhaven – med Maricels håropsætninger – og helt klar til fest. Med Bob-kat som forundret tilskuer.img_5854Feststemningen er ligeså fin og varm som temperaturen.img_5861img_5863img_5862Vi spiser og spiser, drikker og drikker, sniksnakker og lytter til smukke taler fremført af de unge mennesker, som med største selvfølgelighed giver udtryk for deres tanker og følelser.

Og da de voksne svømmer hen i salig mæthed og kølig hvidvin, springer de unge resolut i poolen – og lader konfirmationstøj være konfirmationstøj. Det er alligevel for sent at protestere. img_5868Cille og Mille ser målløse og benovede til fra sidelinjen. De store piger er lige dele spændende og overraskende.img_5871Og da de unge er kølet ned, står de med største selvfølgelighed op af vandet og danser sig tørre.img_5874Sikke en fest!

Næste morgen er cykelmyggene ude at køre 50 kilometer i ørkenen. Jeg fatter stadig ikke hvordan Martin kan se sådan her ud efter flere timers cykling og forbrænding af knapt 1.000 kcal. Jeg ville have lagt mig til at dø midtvejs.img_5876Så jeg bager i stedet boller og laver morgenmad til Team Easy On. Og så roser jeg dem for deres indsats. Naturligvis.img_5875img_5878Weekenden slutter på forunderlig vis præcist som den starter.

Med popcorn.img_5879I biografen. Med Alec Baldwin som en forrygende Boss Baby.img_5884

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Far i Udlandet og Kundeservice Connie