Suppe-steg-is på indisk

Trio på frihjul

Jeg er simpelthen så glad.

For Søster-min og familiens længe-ventede besøg.img_5086Det er ubeskriveligt skønt at have hende ved min side til hyggesnak og hyggesnack.img_5186 Den lille familie flytter lige så stille ind, vænner sig til omgivelserne, nyder poolen og Maricels pandekager, mens vi overstår de sidste skoledage før Spring Break.img_5088Og hvilken lettelse det er, da vi endelig samler Cille op fra Science Fair og kører hjem til frihed og stordriftsfordele.img_5152Nu er der dømt ferie. Velfortjent, hvis du spørger én, der godt kan bruge en bitte pause fra teenagere…fullsizerenderDet er forløsende at trille ham her rundt i klapvogn inde i hvidmands-ghettoen, sådan som jeg har visualiseret lige siden hans forældre bekendtgjorde, at de gerne ville rejse herned med ham.

Han sidder veltilfreds og lufter sine buttede babyfødder, mens han ser på fugle og biler og pludrer, så jeg bliver helt salig over endelig at tilbringe tid med ham.

Og Martin køber en islagkage til Baby A, så vi også får chancen for at fejre, at han netop er fyldt 1.img_5146img_5149img_5148Familielivet med intet mindre end 4 børn, hvis behov og interesser skal tilgodeses i løbet af dagen, bliver kombineret med voksen-afslapning, vin og gåture i aftenmørket, så vi ikke løber helt tør for mental energi.img_5155De er nu ellers meget søde – vores 4 sammenbragte matroser. 3 på frihjul og den 4. på støttehjul.img_5159De vil hinanden på kryds og tværs – med inderlighed og ømhed langt det meste af tiden.img_5089img_5196Og det er kun helt naturligt, at vi når igennem hele følelsesregistret på en dag, når vi skal samarbejde, blive enige, indgå kompromis, give slip, give tilladelse, acceptere og anerkende i flok.img_5189img_5191Og efter endnu en ombæring cloud-seeding med dertilhørende regn-høst (stop det, kære Ørkenstat, bare stop det), kurerer vi familiens voksende cabin fever med en tur i Mirdif City Center’s Little Explorers – et af pigernes favoritsteder, når vejret ikke er til udendørs aktiviteter.img_5174img_5178Baby A følger så fint med. Han står ikke tilbage for pige-trioen.fullsizerender-1Det hele er præcist som det skal være i storfamilien.

Vi kører på frihjul.

Vi samarbejder.

Vi modarbejder.

Vi arbejder skizofrent og dynamisk.

Præcist, som det skal være.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suppe-steg-is på indisk