2016 - din gamle kælling...

Med hovedet fyldt af drømme

Okay.

Jeg har gennemlæst mit Nytårs-blogindlæg.

Det er stramt.

Vredt og hvæsende.

Ved sådan et nærmere eftersyn, dagene derpå.

Netop derfor er det så fint at mærke, at 2016 i virkeligheden ender på et kæmpe, energisk, glædesfyldt high – ikke bare for mit eget vedkommende, men for hele familiens.

Vi triller til Abu Dhabi med Familien M og tjekker ind på Dusit Thani. Hotellet for folk uden højdeskræk, konstaterer jeg, da jeg læner mig ud over gelænderet for at få et kig ned i foyeren.img_3985Det er tid til pink champagne og pre-party.fullsizerenderimg_4022

Efter et par timer bliver vi hentet og kørt ud til Du Arena, som ligger ved siden af Yas Marina Circuit, hvor der køres Formel 1.

Vi er der i rigtig god tid, så alting kan foregå i et stille og roligt tempo. Det er pigernes første koncertoplevelse. De ligger på en måtte og kigger sig nysgerrigt omkring, før der sådan for alvor begynder at komme mennesker ind på arenaen.img_3988Efter et par timer går Coldplay på scenen og leverer intet mindre end et fantastisk show.img_3996Med rigtig god lyd og et virkelig flot, perfekt afstemt sceneshow, hvor der – naturligvis – er indlagt fyrværkeri ved midnat.img_4005Pigerne rocker med.

Den ældste C er klart mest begejstret og kan synge med på alle numrene, men de yngre piger er glade og gør store øjne over alle de ting, der foregår.

15825879_10154307412338036_2349787436339589478_nDet meste af tiden sidder de tilfredse på ryggen, armen eller skuldrene af en svedende forælder, fordi de er alt for korte til at kunne se for mængden af voksne foran dem.

Det er så dagens work-out for de gamle, som langsomt får arme, der ville være en gorilla værdig.img_3993Koncerten er intet mindre end den perfekte afslutning på 2016.

Det er så befriende ikke at skulle ‘gøre’ noget forud for, under eller efter en nytårsfest.

Underholdningen bliver leveret af Chris Martin med venner. Vi skal ikke gøre andet end at flyde med på den melodiske strøm.

Maden er, som den nu engang er til en koncert: Snasket og uprætentiøs. Der er intet upscale eller spændende ved det – men hvad gør det egentlig? Vi får så mange festmåltider på andre tider af året, at det nærmest er en lettelse, at ingen af os skal gøre os umage og fremstille et eller andet helt særligt til lejligheden.

Og hvad angår de sociale arrangementer, så kan pre- og afterparty kun køres fuldstændig afslappet, når de foregår på et hotelværelse. Vi puster lidt serpentiner. Pudser 4 champagneglas op. Roder i køletasken efter champagnen. Åbner posen med chips. Pakker kransekagen ud af tupperware. Simple as that. img_4023

Det spiller 100%.

Forventningerne til koncerten bliver indfriet.

Selskabet er perfekt.

Stemningen er høj.

Alle er glade, hygger sig og tager tingene præcist som de kommer.

Lige til klokken 4 om morgenen.

Og alt for få timers søvn senere, dratter to trætte forældre ud af hotelsengen og forsøger at få liv i Sleeping Beauty og hendes søster, før det er tid til check-out.img_4014Det er hårdt at være koncert- og afterparty-prinsesser til klokken vanvittig.img_4015Men lidt røræg, et par kopper tjæresort kaffe og en sprød croissant senere, er vi klar til at vende snuden hjem.img_4018img_4019Sikke en fest, vi har haft.

På årets sidste dag.

Nu kan 2017 bare komme an.

Vi skal lige have os et nytårsdyp, så er vi klar!img_4029

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016 - din gamle kælling...