Bibliotekaren og morgengaven

STACK

Immigrantfamilien tilbringer lørdag eftermiddag i selskab med adskillige tons plastic.img_2569Vi befinder os lige uden for adrenalinjunkiernes legeplads – Skydive Dubai – til et af LEGOs såkaldte STACK events, der (sjovt nok) afholdes i et plastic…telt.img_2598Der er taget højde for det hele.

Arabernes selvforståelse bliver strøget med hårene i form af professionelle LEGO-opstillinger, der hylder deres fantastiske land og kultur.

Her er det Burj Khalifa med iøjnefaldende LED-belysning.img_2574Billedet over Dubai ydes ingen retfærdighed med et kamera. Det er pænt stort og har en imponerende “dybde”.img_2575Der er naturligvis også en LEGO-sheikh. Det vides ikke, om han har lange klodser – jeg forsøgte at se efter uden held. img_2571Og der er smukke falke, smykker og arabiske kaffekander i det pureste plasticguld.img_2572Lanterner ad libitum og en misfornøjet kamel.

Intet nyt under solen dér.img_2573Krydderier, farvestoffer, guld, røgelse og myrraskær.

I pose og sæk.img_2570Display-delen er den mindste del af STACK event’et.

Langt det meste af tiden bygger vi selv LEGO – det er ligesom dét, man kommer der for.

Nogle steder er der enorme mængder af klodser i bestemte nuancer, som bygger over et bestemt tema eller en bestemt idé.

Her er Cille hoppet i plastichavet, som næsten giver mig kuldegysninger ved tanken om den av-av-seance, man kunne have sig, hvis man mistede en sandal dér… img_2577img_2581Mille har svært ved at koncentrere sig, mens jeg laver mit bud på en 2D Princess Fiona.img_2582Og Cille kreerer et fint 3D springvand af egen fantasi. Hun kunne blive en god ingeniør, tror jeg.img_2583Ligeså snart vi går over i DUPLO-området, får Milles pibe dog en anden lyd.img_2586img_2587Og Regnskabschefen drager et lettelsens suk, da han finder afsnittet med LEGO Friends. Hér føler pige-faren sig hjemme og i kontakt med sin feminine side.img_2590Der er ikke noget bizart over en voksen mand, som helt alene bygger sit eget lilla prinsesseslot, vel?

Men da han senere viser mig resultatet af sine skjulte anstrengelser, smelter min indre LEGO-klods øjeblikkeligt. fullsizerenderKan jeg andet end at elske den mand?

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bibliotekaren og morgengaven