7 going on 17

Sigtekornet er indstillet på….

Hverdag.

For helvede da!

Hvorfor er det lige, at jeg skal på arbejde, når det gik så godt med at drikke kaffe og spise rundstykker?

Jeg har nu været tilbage i skole i en uge – den såkaldte ‘forberedelsesuge’ – før eleverne igen indtager de lange, nymalede institutionsgange.

Der har været en solid portion management-BS i form af stormøder med stormoguler, der rammer ret så meget ved siden af skydeskiven. Men hvis vi sætter grumme HR- og chef-taler aside, så har resten faktisk været rigtig konstruktivt.

Der er lagt nyt skema, forberedt undervisningsmateriale, indhentet en meter ny litteratur til hylden, frisket op på forberedelsesværelset og nærstuderet individuelle handleplaner for de børn, som skal have min støtte og hjælp i undervisningen.

Kreativiteten har også haft frit flow på de alle-steds-nærværende (og i international skole-sammenhæng) ultra-vigtige display boards.

Jeg er ret stolt af de nye boards, som jeg har lavet med mine nærmeste kollegaer.IMG_1711IMG_1712IMG_1713Og lige så snart jeg har ramt home turf om eftermiddagen, har der været masser af praktiske opgaver forud for pigernes skolestart.

Skolen har for eksempel lige sendt denne fine liste over ting, som Cille skal medbringe på første skoledag.IMG_1720Jeg er vild med at de beder om whiteboard-markers, post-it-notes og limstifter, nu hvor de kun får i omegnen af 100.000 kr. per barn per skoleår.

Det manglede da bare, at vi så stiller med lidt skriveartikler til klassen?IMG_1635Men som den lydige elev i klassen, er vi selvfølgelig igang med at pakke og forberede alting, så Cille kan starte og føle at alting er, som det skal være.

Der er indkøbt nye idrætssko, som skriger på opmærksomhed.IMG_1647Nye, klassiske laksko, der passer til de ternede uniformskjoler.IMG_1646Nye uniformsdele til den evigt-voksende Mille.IMG_1643Nye thermo-madpakker.

Vi er nok i virkeligheden så klar, som vi kan blive.

Med det praktiske.

Og der er to piger, som glæder sig til at komme igang.

Til at møde deres nye klasselærere og nye klassekammerater.

Så nu må jeg se at komme op i gear og blive klar-parat-til-skolestart.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 going on 17