Den naughtiest grown-up

Western-aften

Langt ude West O’ i dét, som kaldes Udkants-Danmark – men som snarere er Vandkants-Danmark, hvis du spørger mig – er amerikanske westerns, cowboy-outfit og square-dance ikke noget, man rynker på næsen af.IMG_1198Nærmest tværtimod.

Det er sejt at have en riffel, så man kan gå på jagt eller sige ordentligt farvel til naboens duer og krager.

Det er også sejt at have en stor hund, som kan pisse territoriet af på landejendommen.

Det er også super at gå i træsko – med eller uden hælkappe – for de er funktionelle til en tur i æ’ Brugs’ og til at klippe græsplæne i.IMG_1171Enkelte går skridtet længere og får implanteret en lædervest på ryggen, som de så lever i. Uden rygmærke, forstås – vi er jo ikke i Rockerland.

Cowboybukser er ligeledes funktionel beklædning – og huller er noget bukserne får, fordi man har ligget under en bil og repareret et eller andet – ikke fordi moden dikterer det i Kjøwenhavn.

Selv Legoland – Vest-Danmarks svar på garanteret familieunderholdning – holder cowboy-fanen højt.IMG_1190Parken inviterer nemlig de lokale til Western-aften flere gange om året.

I den forbindelse er entréprisen nedsat til 75 kr. pr. næse – og billetten kan efterfølgende omveksles til 75 kr. mad og drikke i Legolands restauranter.

Se dét er noget, en vestjyde kan forstå. Et knaldgodt tilbud!

Og det er ikke bare hvilken som helst  form for mad og drikke. Næ – nej, Legoland fyrer helt op under de lokales begejstring med country-muzak, der swinger i Western Saloon’en og barbecuemarinerede spareribs i Grill House, som serveres med cole-slaw, fritter og store, skummende fadøl.

Ska’ der wær’ fest…eller noget.IMG_1176Min Mor og jeg tager pigerne med i Legoland til Western-aften – for prisen, dén fejler ikke noget.

Det er endnu en tur ned af Barndommens Gade for mig og et herligt gensyn med gamle forlystelser, som var kæmpestore og nervepirrende, da Mutter var Kiddo.

Mormor og Jordbærhjelmene går i en større bue uden om fadølsdrikkende, ribbensgnavende cowboys, mens vi hopper fokuseret af og på karruseller, gynger, både og togture, fordi der ‘kun’ er 2,5 times kørende forlystelser, før det hele bliver til en lokal Western-fest.

Og vi skal nå mest muligt, skal vi. IMG_1177IMG_1182Cille når endda at tage sit første kørekort.IMG_1192Det er ret stort.

Og ret overvældende oplevelse for et lille menneske, som går meget op i at overholde samtlige regler og gøre alting perfekt første gang.IMG_1184IMG_1185Klokken ti lister vi omkring i tusmørket og ser på alle detaljerne i Mini-Byen.IMG_1196Pigerne gider ikke hjem igen.

Måske har countrymusikken vakt deres indre, semi-vestjyske cowgirls til live?

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den naughtiest grown-up