Synkende fornemmelser

Kulluna Emarat

Som en hoppebold springer jeg tilbage.

Ivrigt.

Opad.

hoppebold-6-cm_321442_2Fyldt af energi efter at have været helt nede i gulvklinkerne, da Niecen rejste hjem med Moster-Søsteren.

Det er ofte dét, der sker for mig efter en tur i den sorte kulkælder. Så bouncer jeg op i et lettere hysterisk anfald af glæde.

Eller måske er det fordi jeg netop har genlæst Fru M’s inspirationsbog og er blevet mindet om, at livet er helt igennem værd at leve?IMG_0378Hvis du selv trænger til lidt inspiration midt i vinterkulde og juleforberedelser, så køb Fru M’s bog på Amazon.

Se det som en præmatur julegave til dig selv eller en (med)søster. Den vil helt sikkert gøre sig godt som kombineret aha-oplevelse og underholdning i sofaen i løbet af ferien.bookMåske er det fordi jeg lige har haft besøg af en kær veninde og oplevet, at det tager nul-komma-nix at hoppe 12-13 år over og genskabe forbindelsen på 1 sekund?

Måske er energien også kommet retur, fordi jeg bliver mødt af de her glade, fjollede piger, når skoledagen er omme?IMG_0342IMG_0344Det er som om jeg finder ny glæde i de helt små, nære ting lige nu.

Som da Cecilie skriver ‘ami’ (mor) til mig på arabisk forleden morgen.

IMG_0376Tiffany-Launches-Mom-Locket-in-Arabic-Exclusively-to-the-Middle-EastEller da jeg modtager whatsapp-beskeder med billeder af Milles klasse, der hører om hollandske Sinterklaas, der lægger gaver i børns sko.IMG_0335IMG_0330Eller da en bekendt fra netværket Danish Business Women Dubai lægger en fin video af en hyldestsang op på Facebook.

Sangen er skabt i anledning af De Forenede Arabiske Emiraters 44-års dag.

Som artiklen neden under forklarer, er der tale om 44 expats, som på 44 sprog lykønsker landet med de 44 år – og samtidig takker for de muligheder, som Emiraterne tilbyder os – immigranterne, der kommer hertil for at leve og arbejde.

http://www.masala.com/tribute-paid-to-the-uae-in-a-44-language-song-208834.html

Der er ikke andet at sige end et kæmpestort shukran (tak) – for livet præcist som det udfolder sig i en Ørkenstat ligenu!IMG_0387IMG_0386

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Synkende fornemmelser