Hvorfor er Onkel Søren så fjollet?

Sovende børn og ventetid

Der er tale om en decideret 3-trins-raket af vestjyske slægtninge, der kommer til Dubai, før vi rammer juleferien.Rocket pocket-resized-600Let’s face it.

Det er da yderst charmerende med billeder på Facebook af glade børn, der er i færd med at bygge snemænd.IMG_0949Tanker om iskrystaller på duggede ruder og glad leg i sne giver en vis portion hjemve.

Trods alt.

Men sneen er jo kun sjov dén søndag, hvor fnuggene daler og der er god tid til kælk, småkagebagning og varm kakao.

Mandag morgen er romantikken forduftet og der ligger driver af gråt sjap, som skal forceres for at nå på arbejde, i skole og i børnehave.

Her i Ørkenstaten går vi til gengæld svært tilfredse rundt i 30-32 graders varme (med lav luftfugtighed) og har alverdens muligheder for at nyde udelivet.
IMG_0641Denne her form for vinter tager jeg anytime over en vinter i Danmark.IMG_0804 Og det er sikkert også dét, de vestjyske slægtninge har luret: Kombinationen af glædeligt gensyn og en fantastisk chance for at undslippe en del af kulden og gråvejret derhjemme?

Sidste komponent i 3-trins-raketten er ihvertfald Moster-Søsteren, niece Jo og Onkel Søren.

Dét besøg er der talt ned til i flere måneder. I begge familier.IMG_0955Mit hjerte smelter ved synet af min elskede niece, som glæder sig til at komme på ferie – og til at lege med sine kusiner.IMG_0954Og nu er ventetiden næsten ovre.

På onsdag lander det lille 3-kløver omkring midnatstid i Dubai – mere end parate til at skifte flyverdragt og elefanthue ud med badedragt og solhat.IMG_0952Jeg kan næsten ikke vente med at få fat i de her æblekinder!IMG_0953Små, ferskenbløde barnekinder, der skal kysses og bides og nives så uanstændigt meget, at barnet må bede sin Moster om at stoppe.

Det er ikke helt let at kontrollere et dybt savn.

Det er ikke helt let at acceptere, at Moster-rollen kun udfyldes sporadisk og kortvarigt.

Det er én af de få sorger, jeg oplever, ved at leve i udlandet.

Og mens vi venter, lader vi batterierne op, så vi kan blive klar til masser af dejlige oplevelser med det sødeste 3-kløver. Lige om lidt.
IMG_0945 IMG_0946 IMG_0947Vi ses og god rejse, Familien N!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er Onkel Søren så fjollet?