Burj Al Arab

Vikaren fra helvede

?.tror jeg nu ikke at jeg er blevet!

Dén titel lader jeg SF’s Karsten Hønge om at beholde helt for sig selv.2072854_513_342_0_0_0_0_2Men når dét så er sagt, så er jeg sgu’ lidt brugt efter 14 dage som fuldtids-stand-in for den engelsklærer, der endnu ikke er kommet retur til Sandkassen.

Og jeg har efterhånden mine tvivl om, hvorvidt hun er snarligt retur?

Jeg mener – intet nyt på den front er vel lig med status quo?

Derfor forbereder jeg mig også mentalt på at gå langt uden for min comfort-zone og “wing’er” den fortsat dag for dag, så godt som overhovedet muligt.

Men de øgede krav og springet ud i den dybe ende af bassinet, har dog den fordel, at jeg nu VIRKELIG glæder mig til at komme igang med rollen som learning support.

Jeg savner at trække mig tilbage i lokalet og arbejde intensivt med udvalgte elever. Jeg savner at kunne lave differentieret undervisning og at få den direkte feedback på mine forklaringer, som man jo helt åbenlyst ikke kan få, når man står på scenen – foran 27 studerende og forklarer vidt og bredt.

Weekenden er virkelig mere end tiltrængt.

Første uge er jeg redet på en bølge af spænding og her i anden uge slipper energien lidt op hen mod torsdag, hvor Dubai International Academy fylder 10 år.IMG_9859Så er det vel nok godt, at jeg har to trunter til at give mig et billigt grin, når jeg trænger mest.

Her står de – med lyserød øjenskygge på kinderne og prinsessekjoler på – og insisterer på, at det er sådan her, de vil gå i byen!IMG_9861Cille bliver belønnet for at kunne sige farvel og gå ind sammen med klassen helt uden tårer om morgenen. Hun har klaret skoleskiftet så fint.IMG_9862Mille venter lige lidt med sin belønningsgave, men det skal nok komme.

Efter torsdags-take-away og chokoladefondue overlader jeg Farmanden til læsning af Gummi-Tarzan, mens jeg lister ned på den lokale for at drikke hvidvin og dele hverdagsliv med de sødeste damer.
IMG_9863Da jeg kommer hjem ved midnatstid, smelter mit hjerte. Ingen ved, om Farmanden faldt i søvn først, men der er en god chance for det.IMG_9864Fredag morgen spiser vi pandekager. IMG_9866Og så står den på pige-fødselsdag i Le Petit Palais i Dubai Mall’s Galerie Lafayette. Det er Cilles første fest i den nye klasse – og Mille er inviteret med, fordi hun går i klasse med lillesøsteren.

IMG_9880Der er dømt yndigt og tøset helt ud til fingerspidserne.IMG_9876

Resultatet af manicure, make-up-session og håropsætning ses her.
IMG_9885Efter masser af leg og karaoke, spiser Cille maden sammen med den søde 6-års fødselar.IMG_9892Mille The Munchkin fortsætter en halv time efter at alle andre har forladt bordet.IMG_9899And so what? Bare fordi ‘man’ er lidt madglad?

Menuen byder på is, popcorn, pizza og pasta – aka. samtlige fødevarer i Milles Madpyramide – så hun er bogstaveligt talt i madhimlen.

Da festen slutter finder jeg ham her – med lyserød ballon om håndleddet og en anden i hånden. IMG_9900Det kan kun blive en god weekend. Jeg kan mærke det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burj Al Arab