Weekend-hygge, tabte tænder og postbude

Feriedalren

Vi laver absolut I.N.G.E.N.T.I.N.G.IMG_9504Passer dukkebørn.

Sopper i solen.IMG_9527IMG_9528Pynter os med nye fjer.IMG_9502Og vanvittigt søde mennesker inviterer os på lækre middage, så vi ikke engang skal tænke på at lave mad selv.

Kan det blive bedre?IMG_9452IMG_9505

IMG_9492Hvis ikke vi var luddovne i forvejen, så er vi ved at blive det.

Og det føles aldeles skønt at være helt nede i gear, når nu bevidstheden om at hverdagen kalder igen, bliver stærkere og stærkere for hver dag, der glider forbi.IMG_9500Forleden tager vi på Bakken.

Vi har ikke været der, siden vi slentrede rundt som nyforelskede hånd i hånd, mens vi spiste alt for store soft-ice og alt for mange brændte mandler.IMG_9461 IMG_9459En del af forlystelserne er lidt nedslidte, men den slags ser børn heldigvis ikke.

Pigerne er ihvertfald svært begejstrede og løber fra aktivitet til aktivitet.IMG_9466IMG_9463IMG_9468Efter en lang række forlystelser, går de over til at fiske ænder og frøer.IMG_9484IMG_9471 IMG_9458Og de spiller på heste i Derby-Spillet, præcist som deres Far plejede at gøre det som lille purk sammen med sin Mormor.IMG_9478De har begge heldet med sig i 1. spil og tager glade imod chokolade, som deres forældre fortærer på hjemvejen.

Vi lægger selvfølgelig også vejen forbi Korsbæk. Kan man andet?IMG_9483

Det er hyggeligt at gå og udpege veteranbilerne og tingene i udstillingsvinduerne for pigerne.

Umiddelbart ser det ud til at Bakken har fået en seriøs revival med Korsbæks opstandelse. Ihvertfald blandt det såkaldte Grå Guld.

Og det får gentagne gange smilet frem, når vi ser alle de søde, gamle mennesker, der henter kager og balancerer med soft-ice, mens de trisser afsted med enten rollator eller hinanden under armen.

Det er så livsbekræftende og glædeligt.IMG_9464Efter en dejlig eftermiddag med højt solskin, vender vi næserne hjemad mod Farmors hus med maverne fulde af pommes frites og is.IMG_9485Senere sætter den Hillerødske Storfamilie hinanden stævne på naturlegepladsen Eghjorten. Picnickurven er fuld af hindbærsnitter, croissanter, slik og frugt. Naturligvis.
IMG_9523IMG_9521

Naturbarnet Cille forsvinder straks på en Jorden-er-forgiftet-bane, der fører hende et godt stykke ind i skoven.IMG_9517IMG_9520IMG_9519IMG_9518Vi er vilde med denne her legeplads, som Naturstyrelsen virkelig skal roses for.

Det er morsomt at se hvordan de forskellige dele af legepladsen forandrer sig lidt år for år i takt med den naturlige nedbrydelse af træstammerne.IMG_9506Når vejret arter sig sådan hér, så har jeg pludselig meget lidt lyst til at vende tilbage til sandkassen, hvor der velsagtens fortsat er 50 grader på en god dag.

Det bliver en brat opvågning. Godt, at der endnu er mange dage til feriedalren.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend-hygge, tabte tænder og postbude