Gensynsglæde

Weekend-hygge, tabte tænder og postbude

Dear Tilly The Toothfairy,

I want 200 dirhams. Do you remember me? Do you love me?

But I love you.
IMG_9421Dear Cecilie,

Of course I remember you! You have lost 5 teeth now. I love you and I will give you 200 dirhams for being a brave girl. I have given your tooth to your Mum again.

Love Tilly, The ToothfairyIMG_9420Den Lille-Store Skolepige taber fortand nummer 2. En hel dag tager det med av’er og øv’er, før hun overgiver sig til Farmanden, der med største forsigtighed hiver tanden ud.

Stoltheden og lettelsen lyser ud af hende, mens Frk. Tandløs finder snegle i skovbunden.IMG_9418Og lufter hunde med sin søster.IMG_9414IMG_9415Weekenden står på ren hygge hos søde Familien V.IMG_9392Vi er (selvfølgelig!) vendt tilbage til deres 5-stjernede hotel i Hellerup. For udover det bedste selskab i verden, så er det også dér Hästens-sengen, de gode mints og de tykke håndklæder bor. Uhmmmm, en luksus!

Solen skinner og pigerne nyder den skønne have.IMG_9401 De ler og ler, mens de drejer rundt og rundt i sofagyngen.IMG_9393IMG_9400Disse 2 skønne skolepiger med rokketænder og hovederne nedad har fulgtes ad, siden de kom til verden i 2009.
IMG_9403Dengang lå de side om side.

2 buttede babyer, der blev puttet trygt i barnevogne med dundyner.

Her sov de marathon-lure i sne, regn og blæst, mens deres mødre ordnede verdenssituationen over kaffelotter.

Pigernes spidskompetence var at sove i virkelig lang tid. Mødrenes spidskompetence var (og er) at dele sorgerne, glæderne og alt det midt i mellem med hinanden.
IMG_9410Nu er de pludselig blevet 2 store piger, der leger Far-Mor-Børn-lege med lillesøster – og ser tegnefilm, mens de hygger under et tæppe.

Og de voksne drikker champagne i stedet for at lave aftensmad. Hvem er overhovedet sulten?IMG_9406Lidt senere kommer vi dog alligevel på andre tanker.

Milla er en ferm kok, så Martin nøjes med at holde hende ved selskab i køkkenet.IMG_9412IMG_9411Og før vi ved af det er det tid til fælles familie-sleep-over. Cille og Bella har glædet sig sådan til det.IMG_9413De falder dog lynhurtigt i søvn – dødtrætte efter at have leget hele dagen.

I dag tager vi et smut til Wonderful Copenhagen. Fordi solen skinner. Og fordi vi trænger til at lege turister i egen hjemby.IMG_9451Vi lægger vejen forbi Kronprinsens Gade, hvor Perch’s Thehandel nærmest kalder på os. Jeg elsker duften i butikken – og betjeningen. Der kommer hvid tempelte og grøn te med rabarber med i kufferten hjem til Dubai.Perchs_Thehandel_CopenhagenBagefter krydser vi Købmagergade og går på Post- og Tele-Museet.

Her er Dronning Margrethe – nu med rokketænder og ferskenhud.IMG_9450Og Prins Christian med overraskende små tænder.IMG_9449Der er også en fræk Thor med lynende hammer.IMG_9423Og N.F.S. Grundtvig med et stift blik.IMG_9425Vi finder også 2 x Cirkeline.

Og så går vi ellers i skarp træning hos Post Danmark.

Her er Martin blevet postkontorets kassedame med stempel og stiv grimasse.IMG_9432Senere overtager Cille dog rollen med porto, afvejning og datering, mens Martin omdeler posten sammen med Mille.IMG_9436IMG_9442IMG_9441IMG_9448I og med at konceptet postomdeling er yderst begrænset i Dubai, går der lidt tid med at forklare hvordan post-processen forløber.IMG_9433Cille synes det er drønhårdt at arbejde i postsorteringen. Hun sukker og stønner, mens hun finder de korrekte dueslag.IMG_9443Skuespil er vist mere hendes metier.
IMG_9430

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gensynsglæde