#ValgAmok2015

Det er mig, der er the birthday girl

Det er her, der bor en birthday girl, hvis nogen skulle være i tvivl?IMG_8233“Look at me, Mummy”!IMG_8188Cille stiller sig foran mig i sit stiveste puds. Og føler sig noget så fin.IMG_8189Vi trisser rundt og pynter op til præmatur børnefødselsdag fredag formiddag.IMG_8185Cille fylder 6 år den 23. august, mens vi er i Danmark på sommerferie.

Så vi har besluttet os for at hun må invitere nogle venner og klassekammerater inden ferien for på dén måde at få oplevelsen af en klassefest.IMG_8187Og hun er svært tilfreds med at være the birthday girl.

Det har taget hende flere eftermiddage at forberede de notoriske gift bags, som gæsterne får udleveret, når de går hjem.IMG_8184Og hun dekorerer sin kage med stor koncentration og omhu.IMG_8191IMG_8198Lille My er også klar til at fejre sin storesøster. Hun gider bare ikke at blive fotograferet.IMG_8195Vi har med fuldt overlæg inviteret til hjemme-fødselsdag.

Den slags sker stort set aldrig i Dubai, hvor klassefester afholdes i indendørs legelande, trampolincentre eller ved pool’en, hvis man er så heldig at have fødselsdag i de køligere måneder, hvor man kan holde ud at være udendørs i mange timer.

Desuden er Ramadanen jo startet og det ville betyde, at de indendørs legelande ville have afskærmninger oppe, som man skal spise bagved – and all that jazz…

Klokken 10 kommer en hel flok skønne unger således hjem til os.

Cille er voldsomt begejstret for deres fine gaver.
IMG_8199De starter med at dekorere papirsdugen.IMG_8200Og så leger de pass-the-balloon til musikken stopper – og den, der har ballonen, får lov til at vælge en gave.IMG_8204Bob-katten synes, at børnene støjer en del, men han vil trods alt ikke gå glip af fornøjelserne, så han øjner chancen for at indsmigre sig hos denne her smukke mor.
IMG_8209Efter ballonlegen kører Martin “fugl-fisk-eller-midt-imellem” med ungerne, der afsøger huset for at finde Cilles elskede Bjørnen Bjørn.IMG_8210Da tempoet efterhånden er ved at være højt, slår vi det ned igen med cupcake-dekorering.

Der er trods alt grænser for hvor længe 10 børn kan spurte rundt i en villa, før det går galt og der skal findes plaster og kleenex frem.IMG_8212“What’s the next party game?”, bliver der ivrigt spurgt fra alle sider.

Martin og jeg stirrer på hinanden. Der er sgu’ da ikke forberedt flere party games!

Vi har jo allerede haft krea-værksted, ballonleg, gemmeleg og cupcake-dekorering – som om det ikke var nok?

Så jeg sætter mig ned på gulvet og begynder at lege med Lego.

“There are no more party games planned. I guess you will have to figure out some games that you’d like to play together”, svarer jeg smilende og skubber plader og klodser frem mod pigerne, som artigt tager imod.
IMG_8215Børnene er vant til at blive trukket igennem et inferno af party games til 90’er-musik, hvor 2-3 filippinske medarbejdere i det indendørs legeland står klar med mikrofoner, som de gjalder tilråb i under legene og hujer så hvinende højt, at man får lyst til at bede dem om lige at skride i et kvarters tid.

Og nu er de overladt til noget så besynderligt som hinandens selskab.

Og muligheden for at lege lige præcist dét, som de har lyst til. Dét scenarie var nyt.

Et øjeblik senere er de enige om at danse og synge til “Just Dance”-videoer på YouTube.

Klokken 12 kommer maden fra McDonald’s, som Cille havde ønsket sig.

IMG_8222Desserten er smeltet chokolade med friske frugter og bær – helt efter Cilles hoved.IMG_8223Og herlighederne sluttes af med sang og kage – som det sig hør og bør for en birthday girl.IMG_8224IMG_8225IMG_8226IMG_8228Heldigvis går alle kammeraterne ikke på samme tid.IMG_8231Og imens børnene leger videre, går to trætte, lettere tømmermændsramte forældre rundt i en manege af gavepapir, balloner og kagekrummer.IMG_8232Jeg tror lige, at vi skal ha’ os en lur efter denne her omgang. Men så er vi naturligvis også klar til party igen senere!IMG_8234

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#ValgAmok2015