This, too, will pass

Det sner i Dubai

Det er fredag og weekend i Ørkenstaten.

Vi har for lang tid siden købt billetter til Disney on Ice: Princesses & Heroes, så pigerne er i fuld sving med at vælge prinsessekjoler her til morgen.

Her poserer en genert Tornerose og en betuttet Sofia den Første på den røde løber i World Trade Center.
IMG_7986Der er fuld gang i Disney’s merchandise-cirkus – og vi må slippe 300 kroner for et par usandsynligt grumme snow-krus og en omgang popcorn. Det er sikkert derfor, Martin smiler lidt anstrengt?
IMG_7989Uanset ublu priser, er pigerne meget fascinerede af de blå iskrystaller.
IMG_7991IMG_7990

Dubai er ikke større end at vi stort set altid møder en eller anden, som vi kender. Her finder Cille en af sine søde klassekammerater ved et tilfælde.IMG_7995Showet er helt og aldeles fantastisk fra første øjeblik til sidste.IMG_8001

IMG_8022Udover at de er dybt professionelle skøjteløbere, får vi også fornøjelsen af at se en del akrobatik – her bruger de eksempelvis en vippe, der sender dem langt op i luften.IMG_8014IMG_8015Der er virkelig flotte lys- og lydeffekter igennem showet. Som her, hvor der er ild hen over isen.IMG_8030IMG_8033IMG_8034Cille bliver helt fjollet af alle de forfærdelige farvestoffer.IMG_8024Mille – derimod – har fravalgt snow-kruset til fordel for popcorn.IMG_8026Efter pausen kommer den længe-anticiperede hovedattraktion: Frozen.

Ikke nok med at der er lavet en isskøjtebane til Disney on Ice, men nu begynder det også at sne i Dubai!

En yndig Anna glider frejdigt hen over isen.IMG_8037Og Arendelle fejrer Elsa’s kroningsdag.IMG_8042Skøjteløbs-historien fortsætter stort set som i filmen, hvor Anna hidkalder Elsas vrede – og Elsa kommer til at sætte en evig vinter igang.

Pigerne er ellevilde, da snemanden Olaf kommer ind på isen.IMG_8067IMG_8086Sneen daler ned over skøjtebanen fra kanoner i loftet.IMG_8074Hele showet rundes af med et potpourri, hvor alle prinsesserne og heltene kommer ind samlet.
IMG_8088 Vi havde måske nok forventet at de samme (dygtige) skøjteløbere havde et par forskellige hovedroller hver – men det er ikke tilfældet. De er naturligvis statister under hinandens eventyr, men der er faktisk én person til hver hovedrolle.IMG_8091 IMG_8098 IMG_8101 IMG_8103 IMG_8107Efter knapt to timer forrygende underholdning med is, kulde, snefald, skøjteløb, ild og fyrværkeri går vi direkte ud i 40 graders fugtig varme, der truer med at kvæle os langsomt. Sæderne brænder så meget, at pigerne ømmer sig ved at sætte sig ind i bilen, og Martin må vente et øjeblik for at kunne holde om rattet.

Det er en underlig kontrast med indendørs snefald i Dubai til stegeovns-lignende udendørstemperaturer.

Og dagen slutter i selskab med 4 dejlige piger, der svømmer i et par timer, spiser pizzaer, og tegner på whiteboard.IMG_8110De ser Barbiefilm og spiser fredagsslik, før de rejser til Drømmeland.IMG_8115Martin åbner en flaske bobler, som afgjort har en positiv virkning på mine flossede nerver. IMG_8118Dét her er en god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This, too, will pass