Let som en leg

Øjebliks-billeder fra en eftermiddag

Efter at have fået børn, ser jeg på Julen (og juleri generelt) med helt andre øjne end tidligere.

Der er pludselig ét eller andet magisk over december måned, og jeg elsker at se den fuldstændigt instinktive begejstring i børnene, når der er tændte julelys; gaver, der skal indpakkes og små hemmeligheder, der skal holdes.

I eftermiddags fik vi lavet kalenderlyset klar. Takket være Farmor har vi skaffet et dansk kalenderlys – og jeg er sikker på at nedtællingen vil vække begejstring hos Skolepigen, der er vild med tal.

foto 1-5Jeg er familiens sorte får, når det kommer til alle former for krea-halløj og boligindretning, så jeg skal med det samme indrømme at: ALT ER FAUX!

…Bare lige inden der kommer kommentarer om hvor fint, jeg har bundet kransen med skovbunds-indsamlede herligheder. Ingen Fru Blomsterbinder gået tabt her.

Så vidt jeg kan skimte, er grankoglerne ægte, men ellers er det hele gnistrende kunstigt – ligesom det juletræ, vi sætter op om et par uger.

Nu sidder du sikkert og får et godt grin over min dårlige smag og stil. Og det er helt okay! Jeg er utjekket ad helvede til, når det kommer til kvinde-DIY. Men pigerne synes at resultatet er fantastisk – og det er dét, der tæller.

Den lille-store Skolepige var ærligt og redeligt kreativ her til eftermiddag, hvor hun producerede planeten Saturn (der er en papirkugle til venstre) og Månen, som er Saturns bedste ven (der er tegnet på papiret).

foto 3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let som en leg